П'ятниця, 13 березня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанин здобув срібло на Кубку України з важкої атлетики
Розділ Спорт
З 25 по 28 лютого в Чернігові пройшли перші в цьому році загальнонаціональні змагання з важкої атлетики - Кубок України 2015. Турнір є відбірковим на майбутній Чемпіонат Європи 2015. Найсильніші спортсмени Кубка України представлять нашу країну на континентальній першості з 9 по 18 квітня в грузинському Тбілісі.
Наш земляк став третім на чемпіонаті України з кросу
Розділ Спорт
6 березня у Цюрупінську Херсонської області відбувся чемпіонат України з кросу, у якому взяло участь 165 спортсменів з 17-ти регіонів країни.
Шепетівський легкоатлет переміг на турнірі в Білорусі
Розділ Спорт
27 лютого у Могильові відбулася традиційна матчева зустріч юніорських команд Білорусі та України. Історія цих змагань налічує вже більше десяти років, і ось зараз вперше перемогу в них святкували білоруські атлети – 137:135.
На Шепетівщині сьогодні, 12 березня, сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення служби надзвичайних ситуацій вилучили та у спеціально відведеному місці знищили 152-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.
10 березня виникла пожежа у господарчій будівлі в с.Круглик Шепетівського району. О 13:26 на пункт зв'язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про займання на вул. Лісова.
9 березня о 14:29 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Заморочення, Шепетівського району.
7 березня о 12:53 на пункт зв’язку оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на відкритій території Пліщинського масиву в м. Шепетівка.
Рятувальники тренувались ліквідовувати умовну надзвичайну ситуацію
Розділ Події
Днями на території комунального підприємства «Шепетівкаводоканал» були проведені тактико-спеціальні навчання сил та засобів цивільного захисту міста.
Чергова шістдесят шоста сесія міської ради відбулася 12 березня. Депутати розглянути ряд важливих питань для громади міста. Відкрив сесію в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, також на сесію були запрошенні керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, очільники підприємств міста, громадські активісти, шепетівчани.
Минув 201 рік від дня народження Тараса Шевченка - славного сина українського народу, але й сьогодні його слово живе серед нас та надзвичайно актуальне.
0
репостів
0
репостів