Вівторок, 18 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські самооборонівці вдесяте з'їздили на схід України
Розділ Події
14 листопада 2014 року відбулася десята ювілейна поїздка шепетівських "самооборонівців» на схід нашої країни. Передачі доставляли адресатам в Маріуполь, Кирилівку, Костянтинівку, Волноваху, Іванівку, Новогригорівку, Дебальцеве, Артемівськ, Краматорськ, Слов’янськ, а також в м. Щастя, Сватове, Старобільськ, Верхня Покрівка, Миколаївка, Новопокрівка, Черкаське, Піски та ін.
Днями громадянину П., який відбуває покарання в Шепетівській виправній колонії (№98) управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області, засудженому за злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотичних речовин, 25-ти річний громадянин Х. передав наркотики.
У залах, які працювали без вивісок і за особливим пропускним режимом, окрім звичайних гральних автоматів, було вилучено більше двох десятків комп’ютерів, на які були встановлені програми, що дозволяли грати в азартні ігри через мережу Інтернет.
16 листопада близько 20.30 години в м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа, шляхом вільного доступу, через незачинені двері проникла в квартиру 34-річної місцевої жительки, звідки викрала два мобільні телефони та жіночу сумку з гаманцем, в якому знаходились 600 гривень.
0
репостів
0
репостів