Вівторок, 11 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
Волонтери з Шепетівки їздили на Схід з допомогою для військових
Розділ Події
В черговий раз Шепетівські волонтери - "самооборонівці" вирушили на Схід. Це вже дев'ята така поїздка. Як завжди дорога проходила двома маршрутами - одна машина через Луганську область, друга через Донецьку.
Темпи зростання зарплатні на Хмельниччині – найкращі в країні?
Розділ Бізнес
Принаймні про це звітують чиновники Хмельницької обласної державної адміністрації. За даними департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА Хмельницька область, за темпами зростання заробітної плати, посіла 1 місце в Україні. Про це нещодавно, на колегії Хмельницької облдержадміністрації, повідомила директор департаменту Світлана Лукомська, звітуючи про підсумки соціально-економічного розвитку області за три квартали цього року.
10 вересня ми вже вам повідомляли про загадкові події на цукровому заводі, які спричинили до госпіталізації його працівників. До нас надійшли оновленні дані, якими ми хочемо з вами поділитись.
12 листопада 2014, 00:48

Крадіжка за крадіжкою

9 та 10 листопада в Шепетівці та районі нажаль було насичене крадіжками. Злодії крали мобільні телефони, золото та навіть коней.
П'ятдесят стареньких та хворих, котрі не можуть самі себе обходити, знайшли притулок у городоцькому Будинку милосердя. Більшість мешканців цього будинку мають когось з рідних — сестер, братів, дітей. Але кожен намагається знайти аргументи, щоб виправдати їх, пояснити, чому на схилі літ живуть не у своєму родинному колі. Хоча душа, звісно, щемить.
Кілька годин тому біля цукрового заводу сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. На перехресті вулиці П'яскорського та Староконстянтинівське шосе одна з машин на великій швидкості влетіла в інше авто, що призвело до його перевертання та заодно заділи задню бокову частину третього авта.
0
репостів
0
репостів