Розділ Культура

Ілля Дік "...на танцполі більше дівчат". Перша частина

Ілля Дік Ілля Дік

Декілька місяців тому в нашому місті свої двері відкрив нічний клуб "Black Holl". Заклад якісно відрізняється від всіх розважальних закладів, які були до цього і не безпідставно заслужив увагу зі сторони шепетівчан та і не тільки, Black Holl часто відвідують також гості з інших міст. Хоч клуб в більшості отримує позитивні відгуки, але все ж таки є ряд негативних моментів, які необхідно вирішувати. Отож ми вирішили поговорити про це з арт-директором клубу Іллею Дік. Вишла доволі цікава розмова і тема розмови не обмежилась лише самим клубом, тому пропонуємо вашій увазі першу частину інтерв'ю.

 

Як тобі місто, Ілля, шепетівчани?

Супер, я очікував гіршого. Мені розказували, що публіка тут ніяка, не підготовлена. Але ми спробували і виявилось, що люди тут "в темі", позитивні, словом - хороші.

Ти кажеш, що тобі розказували про місто, а хто саме? Які були джерела інформації?

Інтернет, спілкувався з людьми в соціальних мережах. Говорили, що люди не готові заплатити за вхід 30 грн, що нічого не вийде, але в підсумку всі ті, хто так казав, ходять до нашого клубу найчастіше.

І все-таки чому саме Шепетівка?

У нас Шепетівка була в пріоритеті, тому що тут клубний сезон тут продовжується цілий рік. Є навчальні заклади і відповідно студенти, влітку також багато тематичної аудиторії - люди готові до клубного життя цілий рік і це нам підходить.

Ти працював до цього в Хмельницькому. Чи є різниця в аудиторії?

Абсолютно ніякої. Мені особисто аудиторія тут навіть більше подобається, не знаю чому так, хіба що розігрівається важко. До речі більше на танцполі дівчат.

А чому більше дівчат на твою думку?

Не знаю. Можливо тому шо у нас Fashion Club Сміх

Ти до речі читаєш шепетівський форум, що про вас пишуть?

Читав і був дуже здивований необгрутнованими негативним відгуками. Взагалі обурюють фрази на рахунок бійки в закладі чи біля нього. Так ось хочу сказати, що все це вигадки. Жодної бійки в нас ще не було! Смішно читати про такі випадки в той час коли клуб взагалі був зачинений.

Як вважаєш хто пише такі речі?

Ну мабуть якісь конкуренти, хейтери, хто ж ще.

А ти до відкриття Black Holl був в конкуруючих закладах?

Так, був в Ювілейному та Юності, але вони більше схожі на бар, ніж на клуб. Були в Партизані (місто Славута), він більше схожий на нічний клуб, там більше сподобалось.

Якийсь досвід перейняли для себе?

Жодного. В них все-таки зовсім інша аудиторія і інший тип закладу, деяким людям подобаються такі заклади, а деяким такі як у нас, спільного у нас мало.

А ти спілкувався з кимось із керівництва тих закладів чи персоналом?

Ні, я приходив інкогніто, дивився декілька хвилин і залишав закладСміх, мені цього вистачало. Неприємно вражений був, що наливають алкоголь неповнолітнім, у нас з цим питанням дуже строго. Ми взагалі не пускаємо осіб молодших 18 років. На вашому сайті, на фото ваші користувачі виявляли неповнолітніх, але ми максимально контролюємо це питання. У всіх паспорт звичайно не перевіриш, але якщо хтось виглядає на менше ніж 18 років, обов'язково вимагаємо паспорт. 

Але хочу нагадати, що для аудиторії молодше 18 років ми також будемо влаштовувати вечірки, але без алкоголю, лише газовані напої, коктейлі з соків... Починатись вони будуть десь о 17.00. Про них додатково повідомимо вже у вересні.

Цікаво, а ще є якісь цікаві задумки та плани?

Так, хочемо запросити через місяць-два Кузьму Скрябіна з програмою "Голий Dj", тобто Кузьма виступатиме в якості DMC. Буде також група з Хмельницького "Грань Алое". Взагалі вже почнемо привозити більше діджеїв, будемо намагатися робити це кожної суботи.

А ти вважаєш вже публіка готова до цього?

Я був здивований, але люди вже не так добре відносяться до попси. Ось нещодавно приїжджав Dj Tarska, він взагалі грав доволі жорстку музику і людям сподобалось. Після того я вирішив, що шепетівчани вже готові.

Ще якісь творчі плани є?

Ми хочемо ось на днях провести ток-шоу "Кохання з першого погляду", де головним призом буде романтична вечеря. Також плануємо провести шоу "Брюнетки проти блондинок". А ще ми зараз транслюємо на великий екран з проектору матчі ЄВРО-2012, тому запрошуємо всіх бажаючих. З матчем "Україна - Швеція" вийшла накладочка, тому що у нас не було каналу "Україна", але на днях ми це питання вже вирішимо. Словом, хочемо охопити не лише музичну сферу розваг але й суміжні.

Як до речі пройшов конкурс Міс Black Holl ?

Ніхто не прийшов на кастинг. Сміх

До речі чому назва саме Black Holl? І хто допустив помилку в останньому слові?

Насправді ми знаємо, що дехто пише Black Hаll, хтось Black Holе. Ми навмисне зробили граматичну помилку, щоб люди могли трохи подискутувати, таким чином робимо невеличкий піар, та і в гуглі ми на перших позиціях.Підморгує

Які стилі музики у вас переважають в клубі?

В основному танцювальна комерція, експерементували з електро хаусом - доволі успішно. Під кінець вечора електро хаусом успішно підняв народ зі столиків.

А наприклад Тех Хаус чи Даб Степ не пробували ставити?

Тех Хаус навряд чи будемо, а ось за Даб Степ, то мабуть спробуємо, тому що нам часто за нього пишуть.

Насправді у нас багато хто навіть не розуміє, що не все те, що у вконтакті є Даб Степом, скоріше комерційним Даб Степом. А як на рахунок Трансу?

Погоджуюсь на рахунок Даб Степу. Щодо Трансу, то поки не плануємо грати.

Хочу поставити тобі одне із найболючіших питань вашого клубу - кондиціонери вже встановили?

На жаль, поки що ні, ми розуміємо наскільки це важливе питання і що через спеку ми можемо втратити клієнтів, але виникли деякі труднощі. Насправді у нас стоять дуже потужні витяжки, але ми не врахували, що в приміщенні дуже поганий притік свіжого повітря, також потрібно вирішити які саме кондиціонери встановлювати. Ми кожного дня працюємо над цим питанням і в найближчим часом ми його обов'язково вирішимо. Наразі ми вже ось-ось виділимо для людей, які палять окрему залу з витяжками, щоб не страждали ті, хто не палять. Та і недалеко підпис закону, який заборонятиме взагалі курити в приміщенні, тоді курити у нас буде заборонено також.

До вас ходять люди з інших закладів конкурентів?

Особисто я їх в обличчя поки не знаю. Можливо і ходять, я знаю лише, що був директор Партизану (Славута).

А як на рахунок співпраці? З ким ти контактуєш з інших міст?

Співпрацюємо з арт-директорами клубів Хмельницького, Летичева, Волочиська та багато інших.

Зрозуміло, а що на рахунок персоналу клубу? Звідки у вас працюють люди і чи є якісь вакансії?

Бармени, діджеї, МС та піджейки у нас із Хмельницького. Касири, гардеробщики, прибиральниці, охорона, офіціанти із Шепетівки. Шукаємо зараз фотографів, до речі сьогодні ввечері будуть працювати 3 фотографа, із них ми оберемо кращого і він буде у нас працювати. Також є потреба у PJ, тому запрошуємо на співбесіду бажаючих.

Як проводиш вільний час в Шепетівці?

Вільного часу майже не маю, прибуваю до Шепетівки в середу, працюю резидентом, у цей же день їду в Хмельницький.  В п'ятницю повертаюсь до Шепетівки, працюю до неділі включно. В понеділок як тільки прокидаюся - їду знову до Хмельницького.

Продовження інтерв'ю незабаром у другій частині. Слідкуйте за сайтом.

Останнє редагування 13 жовтня 2012, 18:07
0
репостів
0
репостів