Середа, 07 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка

У Ше­пе­тів­ці ав­то­мо­біль ВАЗ-2101, у на­ро­ді ві­до­мий як «Ко­пій­ка», пе­рет­во­ри­ли в уні­каль­ний лі­му­зин. Його дов­жи­на ся­гає по­над чо­ти­ри мет­ри. Ав­тівку «приг­на­ли» у міс­то з Чер­кас ли­ше три дні то­му.

Ганна Федорчук переконана, що свою країну має боронити кожен. Вона — санінструктор одного з десантно-штурмових батальйонів, що тримає оборону неподалік від Донецька. На передовій вже понад два роки.

Лагідні промені сонця. Несміливий передзвін краплинок і струмочків. Перші квіти. Разом з цими характерними ознаками весни приходить до нас і перше весняне свято - Міжнародний жіночий день. В цей день всім дорогим і рідним жінкам учні перших класів ЗОШ №3  влаштували справжнє свято.

Гриців відзначив річницю звільнення від фашистських загарбників
Розділ Події

6 березня 1944 року підрозділи 13-го і 54-го гвардійських корпусів 3-ї гвардійської танкової дивізії Першого  українського фронту визволили від окупантів селище Гриців. З цієї нагоди мешканці Грицева зібрались біля обеліску.

6 березня в період з 08:00 до 16:40 години в м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа проникла в квартиру 33-річного місцевого жителя.

0
репостів
0
репостів