Середа, 21 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка

21 березня  рятувальники 29-го державного пожежно-рятувального поста міста Шепетівка провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для школярів. Про це повыдомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС Україна у Хмельницькій області.

Лелеки, які повертаються з вирію в Україну на свою рідну землю, знаменують початок тепла, весни і праці хлібороба в полі, народження нових дітей і продовження роду людського. Споконвіку багато цих птахів селилися поряд з людськими оселями, а усі господарі дбали завжди і дбають нині про недоторканість їх гнізд. Адже лелека на обійсті – добра ознака сім’ї!

Учні школи-інтернату взяли участь у обласному фестивалі лялькарів
Розділ Культура

Вже декілька років поспіль театральні колективи школи-інтернат під керівництвом творчого талановитого керівника Дробот Світлани Василівни представляють місто на обласних фестивалях театрального мистецтва. 16 березня ляльковий театральний колектив «Веселка» школи-інтернату став учасником обласного фестивалю лялькових театрів «Чарівний світ ляльок» у м. Хмельницького.

21 березня 2018 року помічник голови Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області Камфорович А.В. та помічник судді Голуб В.О. спільно з фахівцями Шепетівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відвідали Судилківську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де провели семінар на тему: «Відповідальність неповнолітніх. Запобігання насильству».  Такий захід проводиться втретє.

20  березня о 15:32  до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про те, що автомобіль «швидкої», що прямував на виклик,  застряг у сніговому заметі на  узбіччі дороги  на  вул. Приозерній в м. Шепетівка, звідки не може самостійно вибратись.

0
репостів
0
репостів