П'ятниця, 16 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка

За даними  Українського  Гідрометцентру, 17-19 березня на території області очікуються різкі зміни погоди: сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 15-25 см), пориви вітру 15-22 м/с,  місцями ожеледиця, зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

Сьогодні близько третьої години ночі, поліцейські Шепетівського відділу поліції рядовий поліції Кузьомко Микола та старший сержант поліції Сергій Козійчук під час несення служби в добовому наряді помітили підозрілого чоловіка з двома великими сумками та металевою трубою. Його пояснення про походження майна були непереконливими, тому його затримали.

Шепетівські юнаки змагалися у турнірі з футзалу
Розділ Спорт

14 та 15 березня відбулися змагання з футзалу серед юнацьких команд учнів 6-7 класів загальноосвітніх шкіл міста. Участь у турнірі прийняли 11 команд: СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ №4, школа-гімназія, ЗОШ№6-1, ЗОШ№6-2, НВК№1, НВК№3-1, НВК№3-2, НВК№3-3 та школа-інтернат.

Нещодавно ми писали про пограбування помешкання літньої шепетівчанки, внаслідок якого потерпілій заподіяли шкоду на суму 10 000 грн. Начальник Шепетівського ВП ГУНП Шкіндюк Василь повідомив, що їм вдалось зловити крадійку.

Інформація ЗМІ про те, що дозвіл на поховання з 15 березня 2018 року надаватимуть тільки після рішення суду, не відповідає дійсності. Шепетівський міськрайонний суд дав роз’яснення щодо нововведень, які так сполохали суспільство.

0
репостів
0
репостів