Середа, 14 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка

13 березня у селищі Косецьке було зафіксовано випадок розбою, який дещо відрізняється від тих, які стаються у нашому місті. Зазвичай злочинці після скоєння своєї темної справи тікають на своїх двох та не на цей раз.

Прес служба обласної поліції прозвітувала про два випадки пограбування помешкань шепетівчан, які стались за вчорашній день. Сумарно потерпілі отримали збитку на суму близько 50 000 грн.

На вулицях Шепетівки замайоріли червоно-чорні прапори
Розділ Події

Таку акцію влаштували з нагоди відзначення Дня українського добровольця. Саме в цей день, у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

У Шепетівці Центральний офіс «Сварогу» заблокували спецслужби
Розділ Бізнес

Сьогод­ні, 14 бе­рез­ня, пра­ців­ни­ки Цен­траль­но­го офі­су кор­по­ра­ції «Сва­рог Вест Груп», що зна­хо­дить­ся у Ше­пе­тів­ці на ву­ли­ці Ті­то­ва, 1а, не змог­ли зай­ти до сво­їх ка­бі­не­тів. На про­хід­ній вхід бло­ку­ва­ли пра­ців­ни­ки міс­це­вої СБУ.

Встановлено, що старший офіцер одного з об’єднаних міських військових комісаріатів області вимагав 8 тисяч гривень за сприяння у вирішенні питання про надання родичу заявниці відстрочки від призову на строкову військову службу до Збройних сил України. 

0
репостів
0
репостів