Вівторок, 30 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка
“Шепетівський ремонтний завод” прозвітував за роботу у 2017 році
Розділ Бізнес

ДП “Шепетівський ремонтний завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, завершив 2017 рік 100% виконанням Державного оборонного замовлення, за яким українське військо отримало біля 150 одиниць артилерійського озброєння.

З 27 по 29 січня 2018 року ліцеїсти Шепетівського НВК №3 Музиченко Іван, Поліщук Іван, Багнюк Анастасія, Хула Ігор, Грабажей Вадим, Чебанюк Данило, Бузиль Вадим, Чайка Діана, Янчевська Марина, Конончук Катерина, Ходаковська Анастасія, Коваль Леся на чолі з військовим керівником Бернадіним С.М. мали честь бути присутніми на заходах з відзначення 100-річчя бою під Крутами.

В Шепетівці зустріли військових,що повернулися зі сходу України
Розділ Події

Сьогодні у військовій частинині А 4127 шепетівчани взяли участь у зустрічі військовослужбовців, які повернулися із зони АТО. До заходу долучились міський голова Михайло Полодюк разом із заступником міського голови Наталією Стасюк, секретарем міської ради Миколою Кикотем та працівники виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Шепетівський газотрейдер змахлював на тендері?
Розділ Бізнес

На таку підозру наштовхнув журналістів НГП тендер та подальша додаткова угода на постачання блактиного палива для місцевої загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6. 

До восьми років за гратами засудив Шепетівський міськрайонний суд 38-річного чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, що спричинило її смерть (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу). Про це повідомили у Прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області.

На Шепетівщині обговорили питання всихання соснових насаджень
Розділ Бізнес

Враховуючи масштаби пошкодження лісів та з метою запобігання екологічної катастрофи, на базі ДП «Шепетівське лісове господарство» відбулось обстеження об’єктів регіонального ландшафтного парку «Мальованка». Участь в обстежені взяли фахівці лісозахисних підприємств, представники органів виконавчої влади Шепетівського та Полонського районів, громадськості та засобів масової інформації.

0
репостів
0
репостів