Середа, 20 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Дмитро Хом’як: «Я думаю, що вища освіта в Україні —  радше просто “для корочки”»
Розділ Культура

28 вересня в український прокат вийде стрічка Аркадія Непиталюка «Припутні» — повнометражний дебют режисера, чия короткометражка «Кров’янка» перемогла торік у національному конкурсі 46-го кінофестивалю «Молодість». Фільм за мотивами п’єси Романа Горбика «Центр» вироблено компанією Star Media за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно (проект «Припутні» переміг у Восьмому пітчингу Держкіно).

Шепетівчанин зіграв головну роль у українській кінострічці
Розділ Культура

Цими вихідними у Хмельницькому проходив перший Фестиваль українського глядацького кіно «Обрій кінофест». Під час культурної події відбувся допрем’єрний показ кінострічки «Припутні», головну роль у якій зіграв 31-річний актор родом з Шепетівки — Дмитро Хом’як.

Коли ж з'явиться вода у споживачів залізничного водоканалу
Розділ Події

Вже за традицією на залізничному водоканалі немає води, і так само за традицією дізнатись інформацію нереально, працівники та директор водоканалу просто не беруть слухавки. Довелось виясняти нам що ж трапилось.

Село Плесна святкувало 219 річницю із дня заснування
Розділ Події

19 вересня жителі села Плесна Шепетівського району Хмельниччини усією дружною сільською родиною святкували День села - 219 річницю з дня заснування. Про це повідомила на своїй сторінці Шепетівська РДА.

Нагадаємо, що у трагічній аварії в Шепетівському районі 2 вересня Валентин Рижков втратив усю сім’ю. Їхній “Renault Kengoo” зіткнувся з “Lada Kalina”. Мати хлопця згоріла живцем, батько та брат померли у лікарні.

15 вересня о 15 годині Грицівська школа сприяння здоров'ю, що знаходиться у Шепетівському районі Хмельниччини, приймала гостей з нагоди святкування Дня відкритих дверей. Усіх присутніх радо зустрічали педагоги школи. 

0
репостів
0
репостів