Четвер, 16 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Відбулась презентація яворівської іграшки-забавки
Розділ Культура
13 березня у виставковій залі музею ім. М. Островського відбулась презентація яворівської іграшки-забавки «Яворівська іграшка-забавка – іграшка, що дарує крила натхнення». Якщо колись цим унікальним, старовинним ремеслом займалися цілими родинами, а саме вміння передавалося з покоління в покоління, то зараз в Україні є всього декілька майстрів, що відроджують традиції яворівської іграшки-забавки. Одні з них – Семен Тлустий та його дружина Галина Шумило-Тлуста з Хмельниччини.
13 березня міський голова Михайло Полодюк провів робочу нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів. Зустріч відбулася з питань підготовки та виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення модульних котелень у шести навчальних закладах міста. Таке переобладнання дасть можливість забезпечити якісне опалення та подальшу економію коштів.
В період з 27 лютого до 15 березня в м. Шепетівка на території гаражного масиву по вул. Терешкової невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла в гараж 71-річного місцевого жителя.
0
репостів
0
репостів