Четвер, 19 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відкрили оновлений будинок культури
Розділ Події

15 жовтня, У селі Рилівка, що у Шепетівському районі, відбулось урочисте відкриття оновленого будинку культури. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

Відбувся семінар-практикум щодо діяльності бібліотек в умовах утворення ОТГ
Розділ Культура

З метою організації діяльності публічних бібліотек в ОТГ, що будуть утворені в області до кінця року, 18 жовтня 2017 року в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся семінар-практикум «Організація діяльності бібліотек в умовах утворення ОТГ». У семінарі взяла участь експерт з питань децентралізації Хмельницького виокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» Любенчук Вікторія, представники районних, сільських та міських бібліотек Шепетівського, Полонського, Хмельницького, Красилівського, Городоцького, Кам’янець-Подільського та Ярмолинецького районів.

В ніч на 18 жовтня по вул. Українській невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ 2106», який належить 33-річному місцевому жителю. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

18 жовтня близько 19:25 години на перехресті вулиць Героїв Небесної Сотні та Терешкової 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2115», скоїв наїзд на пішохода, 14-річну місцеву жительку. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

У селі Судилків Шепетівського району сталася пожежа,  про це повідомила прес-службу ДСНС в області. Рятувальники отримали повідомлення про те, що палає житловий будинок, і одразу вирушили на допомогу.

Завершився чемпіонат Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт

Перед останнім туром ситуація у турнірній таблиці була настільки заплутаною, що одразу п’ять команд з восьми, при певних обставинах, до речі, які їм ще треба було повернути на свою користь, претендували на заняття призових місць. Ще дві команди «Поліція» та «в/ч А 3730» у очному протистоянні мали вирішити долю останнього місця. І лише команда ДП «ШРЗ» не мала жодних турнірних задач.

0
репостів
0
репостів