Четвер, 15 грудня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Годину тому по вулиці Шешукова у меблевому цеху стався вибух. За неофіційними данними, хтось кинув бойову гранату, внаслідок чого один чоловік загинув, інший доправлений у лікарню з тяжкими травмами. 
Числюк Валерій Анатолійович. Доки живе пам'ять, доти живуть герої
Розділ Інше
3 грудня минув рік з дня загибелі в зоні АТО нашого земляка Числюка Валерія Анатолійовича. У краєзнавчому відділі відбувся урок «Доки живе пам'ять, доти живуть герої», на якому були присутні мама Любов Іванівна, рідні, близькі героя, студенти та викладачі Шепетівського професійного ліцею, працівники музею. Мама поділилася спогадами про сина, студенти розповіли, як бережуть пам'ять про Числюка В.А. Науковий співробітник музею Юхимович Л.Д. за допомогою фото, документів, які зберігаються в музеї, відтворила життєвий шлях захисника України. 
Жертвою зловмисника став 52-річний мешканець Шепетівки, у якого зловмисник вимагав близько 6 тисяч доларів. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
В ніч на 14 грудня в с. Вербівці по вулиці Козацькій невстановлена особа, шляхом пошкодження замка, проникла в гараж 27-річного місцевого жителя, звідки викрала дві бензопили, болгарку, електролобзик, електрофрезу, дві електродрилі, шліфувальний станок та два двигуна до пральної машини.
Рятувальники вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС
Розділ Події
14 грудня в 21-й державній пожежно-рятувальній частині відбулося вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Про це повідомляє Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Пройшла відкрита першість з футзалу Шепетівської районної ДЮСШ “Колос”
Розділ Спорт
10 грудня 2016 року в спорткомплексі Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» відбулися змагання відкритої першості Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» з міні-футболу серед дітей 2005-2006 р.н. і молодше , за сприянням Хмельницької обласної федерації футболу та Шепетівської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України.
0
репостів
0
репостів