Неділя, 01 березня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись змагання з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях
Розділ Спорт
Вкотре у стінах спортивної зали Великорешнівського НВК урочисто лунав Гімн України. Школярі з міст Славута, Шепетівка, Хмельницький та деяких сіл Шепетівського району, рівняючись на Прапор, стояли на лінійці відкриття ІІ відкритого Кубку Шепетівського району з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Учасники змагань і тренери знову і знову «прокручували» в голові стратегію і тактику команд, відшліфовуючи кожен крок і кожну дію.
01 березня 2015, 13:47

А ви патріот?

Це питання задав мені учень дев’ятого класу ЗОШ № 6 на зустрічі з учнями, яка відбулася напередодні Міжнародного дня рідної мови.

Ви не повірите, але мене дуже потішили ці слова! Адже ще півтора роки тому це питання ніхто навіть не поставив би. Більше того, учень навряд чи подумав би про патріотизм. І це не його вина. Адже починаючи з 90-х років серед молоді України спостерігалося різке падіння моралі, зниження рівня патріотизму. Майже половина молодих українців не вважали себе патріотами, а більша половина не пишалися тим, що є громадянами України.
Напередодні Міжнародного дня рідної мови 20 лютого цього року на уроці української літератури зібралися учні шостого та дев’ятого класів ЗОШ № 6, щоб віддати честь і шану рідній мові. Тема уроку: творчість Віри Кухарук, керівника Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля».
0
репостів
0
репостів