Середа, 18 лютого 2015 — Сайт міста Шепетівка
У річницю трагічних подій Революції Гідності, Владика Антоній очолив поминальне богослужіння в Шепетівці
Розділ Події
Рік тому, 18-20 лютого 2014 року, відбулися вирішальні, але і найбільш кроваві, події Революції Гідності. Саме тому, Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Цей пам’ятний день встановлено відзначати 20 лютого на державному рівні.
17 лютого близько 12.00 години в м. Шепетівка по проспекту Миру невстановлена особа, шляхом розбиття скла у вікні, проникла в автомобіль «Форд Транзит» 49-річного жителя м. Хмельницького, звідки викрала кейс, в якому знаходились близько 6000 гривень.
Відзначили річницю розстрілу Небесної Сотні та відкрили пам'ятну дошку Миколі Дзявульському
Розділ Події
Події, що відбувались на зламі 2013 - 2014 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це справді, як було сказано у назві фільму про Євромайдан, була «Зима, що нас змінила». Адже для багатьох із нас Майдан став випробуванням, виміром людськості та гідності.
Колишні військовослужбовці перекрили дорогу з вимогою не здавати Дебальцеве (оновлено)
Розділ Події
У Шепетівському районі близько двох десятків осіб на автотранспорті перекрили дорогу державного значення Городище-Рівне-Старокостянтинів. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в області.
0
репостів
0
репостів