Понеділок, 16 лютого 2015 — Сайт міста Шепетівка
Позачергові вибори міських голів Хмельницького і Шепетівки, які парламентарі хочуть призначити на 22 березня 2015 року, швидше за все, не відбудуться. Таку думку висловив голова комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради Сергій Власенко на засіданні цього комітету 4 лютого.
15 лютого близько 19.30 години в с. Судилків по вулиці Героїв Небесної Сотні 43-річний житель м. Шепетівка, керуючи автомобілем «Форд Транзит», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2106» під керуванням 40-річного місцевого жителя, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та у важкому стані госпіталізований до Шепетівської центральної районної лікарні.
Вшанували воїнів інтернаціоналістів
Розділ Події
П'ятнадцятого лютого у Шепетівці відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Демократичної республіки Афганістан.
Пройшов «Турнір пам’яті» з шахів
Розділ Спорт
15 лютого у міському шаховому клубі «Дебют» знову зібралися любителі древньої гри – відбувся міжрегіональний турнір з швидких шахів. Турнір вже має свою історію і щороку проводиться в честь подвигу героїв, які 71 рік тому назад визволяли місто Шепетівку від фашистських загарбників. Цього року додалася ще одна, хоча і сумна, але пам’ятна для кожного українця дата – День вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Для учасників та простих вболівальників в холі турнірного залу була розташована фотовиставка «Зима, що нас змінила», люб’язно надана Музеєм М.Островського.
0
репостів
0
репостів