П'ятниця, 19 грудня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Розділ Події
Вчора відбулось чергове засідання виконавчого комітету під головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка. На порядок денний винесено 24 питання, які стосувалися різних спектрів соціально-економічного розвитку громади.
Відбулось урочисте відкриття головної ялинки міста
Розділ Культура
Сьогодні, у день Святого Миколая, відбулось урочисте відкриття головної ялинки міста на площі Т.Шевченка. Для малечі була влаштована концертна розважальна програма, різноманітні конкурси та сценки.
Новорічна казка в музеї Островського
Розділ Культура

19 грудня в музеї Миколи Островського відбулася презентація виставки «Новорічне ретро», де представлено новорічні іграшки та листівки від початку 30-х років ХХ століття до сьогодення. Саме ці речі є одним із символів новорічних і різдвяних свят і мають свою надзвичайно цікаву історію.

У Шепетівському міськвідділі міліції працює аж 3 пари близнюків. Більше того, є тут ще одна пара близнюків, які вже вийшли на пенсію, але постійно цікавляться проблемами міста та району, дають молодшим колегам поради.
17 грудня в період з 14.00 до 22.00 години в м. Нетішин, неподалік садового кооперативу, невстановлені особи, застосувавши фізичне насильство, незаконно заволоділи у 56-річного жителя с. Лотівка Шепетівського району автомобілем «Таурег», в якому знаходились чотири мобільних телефони, ноутбук, риболовне спорядження, фотоапарат, золоті вироби та особисті документи.
Шепетівська земля втратила ще одного славного героя
Розділ Події
Група бійців "Айдару" в районі населеного пункту Старий Айдар попала в засідку бойовиків, у результаті чого загинули двоє "айдарівців", ще троє отримали поранення. Про це повідомила прес-секретар 24-й окремого штурмового батальйону "Айдар" ЗСУ Юлія Євдокимова.
0
репостів
0
репостів