Середа, 18 квітня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Школярка покінчила життя самогубством
Розділ Події

18 квітня близько шостої години ранку в Шепетівці, до районого відділку міліції надійшло повідомлення про те, що сімнадцятого квітня, ввечері о 19 годині 45 хвилин в м. Шепетівка по вулиці Проспект Миру 30/5 виявлено тіло громадянки Хмариної Олени Олександрівни 04.12.1996 року народження, яка скоїла самогубство через повішання - про це повідомили в прес-службі МНС України у Хмельницькій області.

Південно-Західна залізниця скасувала деякі приміські електрички
Розділ Події

З 17 квітня з метою оптимізації графіку руху приміських поїздів південно-західна залізниця відмінила курсування деяких приміських електричок.

7 квітня на спортивному майданчику НВК №3 відбулися змагання з міні-футболу серед чоловічих команд, присвячені Всесвітньому дню здоров’я. У турнірі взяли участь чотири команди: «Вимпел» (ШВК № 98), «СДПЧ-6» (пожежники), «В/ч А 3730» та команда школи-інтернату. Дощова погода не сприяла проведенню спортивного свята. Але попри все турнір відбувся. У підсумку перемогу святкувала команда «СДПЧ-6», яка лише за додатковим показником — більша кількість забитих голів (команда забила на один гол більше) — зуміла випередити вправну та знану в нашому місті команду «Вимпел» (ІІІВК № 98). Третє місце посіла команда «В/ч А3730». Призерів нагородили грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепєтівської міської ради та Шепетівського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» команду-переможницю — кубком.

А 8 квітня пройшли традиційні змагання з волейболу серед чоловічих команд. У турнірі взяли участь чотири команди: «Лісівник», «Медик», «ШВК № 98» та команда представників освітніх закладів міста. Змагання проводилися за кубковою системою. У результаті запеклої боротьби перемогу святкувала команда «ШВК № 98», друге місце посіла команда «Лісівник», третьою стала команда «Медик». Команди-при-зерки нагороджені грамотами, команда-переможниця виборола кубок.

Варто зазначити, що змагання організовані та проведені відділом у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

                                                                                                                                                                                                             Наш кор.

 

0
репостів
0
репостів