Розділ Інше

Кінцеві фрези – більше видів важко уявити

Автор 19 березня 2018, 17:00

Без фрез столярка, виготовлення меблів – немислимі. Кінцеві фрези складають левову частку можливих модифікацій. Придбати будь-який різновид, представлений в Україні, допоможе інтернет-магазин «Трейд-Плюс».

Портал – частина холдингу, до складу якого входять як торговельні підприємства, так і конструкторські центри та власне виробництво. Компанія в режимі нон-стоп вивчає потреби українських користувачів і оновлює асортимент. У продажу представлено майже 3000 кінцевих фрез:

  • для різних матеріалів – деревини, фанери, МДФ, ДСП, ОСБ, шпона, гіпсокартону, ламінату, штучного і природного каменю, металу;
  • під будь-які задачі – пряме і фігурне краювання торців, прорізання пазів потрібного профілю, встановлення петель і замків, під інструмент Festool;
  • здатні формувати пази і отвори бажаних геометричних розмірів і обрисів.

Все, що може знадобитися – знайдеться в необхідній кількості. В каталозі представлено CMT і Freud (Італія), Globus (Польща), Sekira (Китай) та багато інших торгових марок, у тому числі з Германії, Ізраїлю, України.

Персонал добре знає, що продає, і де це використовується. Консультації стануть цінною допомогою в придбанні якісних кінцевих фрез за оптимальною ціною.

Раціональна цінова політика

Інтернет-магазин зацікавлений в довгостроковому співробітництві з кожним клієнтом. Тому розроблюється персоналізована програма лояльності. Деревообробка – ваше хобі, чи ви потребуєте регулярних надходжень для виробництва, «Трейд-Плюс» сформує найкращу пропозицію, що містить індивідуальні знижки постійним покупцям.

Крім того, компанія – офіційний дистриб’ютор в Україні багатьох перевірених виробників. Вам запропонують більш низькі ціни, ніж будь-який інший продавець.

Доставка Україною – до 5 робочих днів

Весь асортимент – в наявності на складі «Трейд-Плюс»:

  • Склад і стаціонарні магазини розташовані в Києві. Тут працює кур’єрська служба та є самовивіз. Ви отримаєте товар того ж або наступного робочого дня.
  • В інші міста України замовлення надсилаються транспортними компаніями. Строки доставки складають 3-5 днів.

Оплатити кінцеві фрези можна готівкою під час передавання товару особисто в руки, накладеним платежем в пункті видавання перевізника, переказом на банківську карту, у безготівковий спосіб – рахунок виставлять з ПДВ або без нього.

Якісне оснащення – профіль «Трейд-Плюс».

Матеріал розміщено на правах реклами

Останнє редагування 19 березня 2018, 17:09
0
репостів
0
репостів