Розділ Інше

Найкращі подарунки по фен-шуй

Автор 27 лютого 2017, 15:48
Найкращі подарунки по фен-шуй На правах реклами
Якщо ви бажаєте, щоб ваш презент не тільки сподобався винуватцю торжества, а й приніс йому реальну користь, варто прислухатися до порад по фен-шую!

Напевно, всім відомо, що древні китайці вкладали особливий зміст у символи та предмети, вважаючи, що одні з них приносять позитив, інші – шкоду. Цікаво, що за багато століть те, що може здаватися упередженнями та забобонами, довело свою істинність!

Саме тому, обираючи подарунок для дорогої людини, варто прислухатись до порад фен-шуй!

Що дарувати по фен-шуй?

Для здоров’я та довголіття

Відмінним презентом, що символізує довге та щасливе життя, вважається хвойне дерево. У випадку, якщо нема можливості піднести живу рослину, подаруйте будь-яке зображення сосни та кедру: малюнок, панно, навіть чашку з відповідною наклейкою.

Чудовим вибором також стане прикраса або декоративний сувенір, створений з нефриту. Цей камінь вважається символом життя! 

Для сімейного благополуччя

Бажаючи друзям, родичам або близьким людям стабільності, спокою та процвітання в сімейному житті, віддайте перевагу предмету з бамбуку або бамбуку у горщику. Чудово підійде будь-яке деревце, головне, щоб воно було міцним та сильним.

Водоспад, справжній або намальований, допоможе родині залучити удачу! Згідно стародавнього учення Китаю, рухома вода є одним з його найважливіших елементів. Саме тому, декоративні водоспади й фонтани, або ж картини з їх зображенням символізують рясний потік багатства та удачі!

Також чудовим подарунком з нагоди новосілля, ювілею, дня народження чи річниці весілля є акваріум з золотими рибками. Він є одним з найсильніших елементів, енергія якого спрямована на фінансове благополуччя будинку, достаток та багатство. Слово «риба» китайською має той самий зміст, що і «достаток», а також є емблемою гармонії та подружнього щастя.

Для кохання

Якщо ваша знайома, подруга або родичка мріє зустріти справжнє кохання, підготуйте для неї будь-який парний подарунок! Підійде будь-що, що має парну складову: сережки,  двійне дзеркальце, косметика «два в одному», сувеніри.

Ідеальний презент «на кохання»  з точки зору фен-шуй – качечки-мандаринки.

Для удачі в справах

Прагнучи подарувати річ, яка б принесла удачу, зупиніть свій вибір на вітрильнику, він вважається найкращим символом успіху. Удачу у фінансових питаннях принесе подарунок із зображенням золотої рибки. Вона може бути не тільки на картині, але й як елемент біжутерії чи ювелірної прикраси, принт на одязі і т. ін.

Статуетка у вигляді коня – саме те, що потрібні людині, яка прагне слави та визнання. Такий самий ефект справить і картина, декоративний елемент або щось інше, де красується ця благородна тварина.

Інтернет-магазин TOPs.ua – справжній клондайк для пошуку нетривіальних презентів: романтичних, гламурних, прикольних, тематичних, корпоративних, дитячих та будь-яких інших. В асортименті представлені пропозиції, які не залишать байдужими навіть володарів найвишуканішого смаку.
0
репостів
0
репостів