Четвер, 02 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський районний суд сказав своє слово у справі про масове викрадення благодійних внесків. Про ці злочини ми писали ще в січні цього року.

У наших групах у соціальних мережах все більше шепетівчан виявляють бажання зустрітись з міською владою та керівництвом ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Люди хочуть дізнатись, з перших вуст, коли з'явиться тепло у їх домівках.

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради підтримує таку ініціативу і запрошує небайдужих шепетівчан завтра, 3 листопада о 15.00 годині на площу Тараса Шевченка (перед міськвиконкомом) на Народне Віче.

Розпочинається сезон полювання на хутрових та парнокопитних тварин
Розділ Події

У нашому краї   розпочинається сезон  колективного полювання на хутрових  та парнокопитних тварин. Воно триватиме з 4 листопада по 31 грудня. Добування ж лисиці, зайця та бобра продовжиться до 28 січня 2018 року включно. Ліцензії ДП «Шепетівський лісгосп» видаватиме на кабана, козулю, бобра.  Днями колективного полювання є субота та неділя, індивідуального – всі дні тижня.

Вчора, 1 листопада близько 17.50 години в с. Судилків по вулиці Героїв Майдану 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Форд Транзит», не врахував дорожньої обстановки, в наслідок чого допустив зіткнення з автомобілем «Сітроен» під керуванням 24-річного місцевого жителя, який був припаркований на узбіччі дороги. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

31 жовтня у обласному літературно-меморіальному музею Миколи Островського для дітей провели Ghost-party "Чи боїшся ти темряви?". Про це на своїй сторінці розповіли музейники.

0
репостів
0
репостів