П'ятниця, 27 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка

«Не зламай, не сміти, не спали» - заклики які ми можемо побачити на аншлагах розставлених у лісі, але дослухаються до них лише ті хто хоч раз власноруч посадив деревце. Саме з метою підвищення екологічної свідомості громадян, одинадцять років тому була започаткована акція «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Подружжя Ільків презентували свої твори
Розділ Культура
23 травня в читальній залі Шепетівської районної бібліотеки зібралися студенти  медичного училища, учасники АТО, посадові особи Шепетівської міської ради, військовослужбовці із військової частини А3730, представники ЗМІ та відвідувачі установи. Аншлаг був зумовлений тим, що до Шепетівки прибуло подружжя Ільків, які презентували свої твори.
Цього тижня у шепетівських школах проходили військово-польові заняття. Найактивніше до справи підійшли учні та педагоги двох навчально-виховних комплексів.
В Шепетівці пройшов семінар-практикум щодо впровадження сучасних технологій водопостачання
Розділ Бізнес

24 травня 2016 року в Шепетівці у залі конференцій музею ім. М. Островського проведено семінар-практикум "Впровадження сучасних технологій  на малих водоканалах України". Захід відбувся за участю міського голови Полодюка М. І, начальника Управління ЖКГ Хмельницької ОДА Ялохи І. С., начальника Управління ЖКГ Тернопільської ОДА Олійника М. І., президента асоціації "Укрводоканалекологія" Жерліцина Ю. І. Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства було одним з організаторів заходів в рамках данного семінару. Серед учасників були присутні всі водоканали Тернопільської і Хмельницької областей, та представники компаній  "Інсталбуд", "Інсталпласт-ХВ", "Насосенергопром", ДП "Новатор", ТОВ "Каспіан Сервіс Укр", ТОВ "Оніко". Учасники мали можливість ознайомитися з експозиціми вказаних компаній.

Шепетівські вогнеборці вибороли бронзу в обласному турнір з футзалу
Розділ Спорт
26 травня рятувальники Хмельниччини провели турнір з міні-футболу серед підрозділів області. Загалом до фінальної частини пробились шість команд, які здобули свої путівки в кваліфікаційних раундах.
0
репостів
0
репостів