Понеділок, 23 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівська літературно-мистецька студія «Доля» - 16 років разом
Розділ Культура
Література завжди була обличчям України. Візьміть гаманець, гляньте на будь-яку купюру. Побачите або великого князя, або великого гетьмана, або великого поета. І це правильно, так і повинно бути. І так буде завжди. Саме поети формуватимуть обличчя нашої країни і будуть її гордістю.
20-22 травня вихованці Школи лідерів Шепетівки стали лауреатами 14-го Міжнародного фестивалю-конкурсу "Прес-весна на Дніпрових схилах", який проходив у Києві. На фестивалі шепетівчани представляли свій телефільм "Нове покоління-П", учнівський блог, літературний твір , фоторепортажі.
Працівники культури Шепетівщини визначали найкращих
Розділ Культура
20 травня в приміщенні музею М.Островського відбувся фестиваль професійної майстерності “Кращий за професією” в якому взяли участь переможці відбіркових турів, а саме найздібніші та найталановитіші майстри своєї справи – працівники клубних закладів сіл Михайлючка, Поляна, Корчик, Майдан-Лабунь, Цмівка, Лотівка, Чотирбоки. Про це повідомили на сайті шепетівської райдержадміністрації.
21 травня в період з 05.00 до 15.00 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа, шляхом віджиму вікна, проникла в квартиру місцевого жителя, звідки викрала 12 000 гривень.
21 травня близько 14.00 години в м. Шепетівка по вулиці Судилківській 45-річний житель м. Шепетівка, керуючи мотоциклом «Хонда», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Бенс» під керуванням 48-річного жителя с. Городище.
0
репостів
0
репостів