Понеділок, 04 січня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Через інцидент у Шепетівській ЦРЛ ледве не розмерзлася система опалення
Розділ Події
Надзвичайна подія сталася в ніч на 4 січня: невідомі увірвалися у приміщення приватної котельні на території лікарні та побили її працівників. Також зловмисники потрощили обладнання, що призвело до зупинки подачі тепла у відділення Шепетівської ЦРЛ.
2 січня близько 19.00 години в м. Шепетівка по вулиці Войкова невстановлена особа, шляхом віджиму вікна, проникла в квартиру 55-річного місцевого жителя, звідки викрала 5700 гривень.
У Шепетівському районі чоловіки побили пенсіонерку та забрали у неї гроші, праску, кварцову лампу та продукти харчування.
У Шепетівці пересадили пасажирів зламаного потягу "Інтерсіті"
Розділ Події
«Пасажирів поїзда Інтерсіті+ №744 сполученням Львів – Київ, який обслуговується складом Екр-1 «Тарпан», 4 січня об 11:05 на станції Шепетівка буде пересаджено в допоміжний швидкісний поїзд виробництва Hyundai, який було направлено на зустріч із Києва», – повідомили сьогодні, 4 січня, в Укрзалізниці, де також розповіли подробиці:
Відбувся новорічний бліц-турнір з шахів
Розділ Спорт
Ще не встигли вщухнути у шепетівських шахістів емоції від Чемпіонату міста з шахів, що щойно завершився, як вже 3 січня відбулися нові змагання – Бліц-турнір з шахів присвячений Новорічним святам та Різдву Христовому.
3 січня о 12:01 до Служби порятунку «101» Шепетівського району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на провулку Кірова в селі Судилків.
0
репостів
0
репостів