Четвер, 28 січня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Сьогодні, на засіданні виконкому Шепетівської міської ради, стала відома дата відновлення навчально-виховного процесу в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.
Сергій Мельник: «Хокей – спорт для справжніх чоловіків»
Розділ Спорт
У «довгі» зимові дні, коли чимало наших земляків нудьгують перед телевізором, ці чоловіки проводять час із користю для здоров’я – грають у хокей! Для цього щозими розчищають ковзанки на водоймищі шепетівського парку.
Залізничний вокзал Шепетівки увійшов до 15-ки найкрасивіших в Україні
Розділ Культура
Ворота міста. Так зазвичай називають вокзали. Адже часто саме залізнична станція – це перше, що бачать гості, які приїздять на екскурсію, у справах чи до родичів у місто. Інколи вокзал можна побачити тільки мигцем, з вікна потяга, прямуючи до зовсім іншого міста. Та краса чи оригінальність споруди можуть залишитися у пам'яті надовго. Отож один із міжнародних туристичних порталів підготував підбірку найкрасивіших вокзалів України, куди увійшов також і наш.
У Шепетівці та районі ліквідували заборгованість із заробітної плати
Розділ Бізнес
Таку інформацію повідомили вчора на спільному засіданні обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат і робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
Діана Кучер: «Потрібно йти в ногу з часом»
Розділ Культура
Зразковий колектив спортивно-бального танцю «Браво» відомий не лише в нашому місті чи області, але й далеко за їхніми межами. Вихованці Діани Кучер – володарі багатьох престижних нагород на всеукраїнських чемпіонатах.
0
репостів
0
репостів