П'ятниця, 15 січня 2016 — Сайт міста Шепетівка
З 6 по 9 січня працівники Південно-Західної залізниці виявили пошкодження вагонів електропоїздів. Так, в електричках викрадено 11 пасажирських сидінь у салонах вагонів: №6503 сполученням Коростень – Шепетівка – п’ять, № 6249 сполученням Козятин – Шепетівка – одне, № 6493 сполученням Фастів – Житомир – три сидіння, № 6213 Київ – Козятин – два.
У просторі любові і фантазії
Розділ Освіта
Щаслива дитина, яку люблять і яка захоплена доброю справою, що їй вдається. Саме так уміють зацікавити школяриків у Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості. Тут кожен вихованець почувається творцем, добрим чарівником, якому до снаги змінювати світ на краще.
Відповідно до завдань і заходів з виконання Державної цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти Національний еколого-натуралістичний центр спільно з Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» з 2007 року проводить Всеукраїнський відкритий Рейтинг якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників», метою якого є виявлення творчо працюючих педагогічних колективів позашкільних навчальних закладів, розповсюдження передового педагогічного досвіду, пошук інноваційних ідей та технологій щодо оновлення змісту навчання та виховання дітей, формування іміджу позашкільних навчальних закладів, публічного визнання внеску позашкільних навчальних закладів у розвиток системи освіти.
Реформувати заклади культури - «розігнати к бісовій матері»
Розділ Культура
Прочитала на форумі допис Михайла Воронюка «Як я працював у культурі». Перша реакція – здивування... з присмаком чогось неприємного. Спочатку пан Михайло «спостерігаючи ситуацію з міською і сільськими бібліотеками був в шоці, і вважав. що цим людям треба пам’ятник нерукотворний поставити за їхні зусилля у збереженні тої самою культури» (цитую автора), та раптово його думка кардинально міняється: «в кінці року коли почався т.зв. «звіт» ситуація прояснилась. І зараз я бачу, що чим швидше цю всю справу поставлять дійсно на конкурентні рейки (а значить розженуть к бісовій матері) – тим краще...»
14 січня близько 18.30 години в м. Славуті по вулиці Одухи в будинку 32-річної місцевої жительки на ґрунті особистих неприязних відносин між її співмешканцем, 30-річним місцевим жителем, та колишнім чоловіком, 39-річним жителем с. Вишневе Шепетівського району, виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої співмешканець отримав ножове поранення грудної клітини. Потерпілого госпіталізовано до Славутської центральної районної лікарні, стан його здоров’я —важкий.
В ніч на 13 січня на території дачного масиву «Меблевик» невстановлена особа, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проникла в дачний будинок 72-річного жителя м. Шепетівка, звідки викрала мотоблок та господарчий інвентар.
13 січня близько 19.30 години в м. Шепетівка по вулиці Белінського троє невстановлених осіб відкрито викрали в 15-річного місцевого жителя мобільний телефон «Леново-А208» та 70 гривень.
0
репостів
0
репостів