Четвер, 07 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині капітально відремонтувати два кілометрових відрізка доріг
Розділ Бізнес

В цьому році в Україні проводяться роботи по ремонту та реконструкції автомобільних доріг як державного та місцевого значення. На це виділені відповідні кошти з державного та місцевих бюджетів. Не стала виключенням і Шепетівщина.

Сьогодні, вироком Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області визнано винуватим раніше судимого громадянина В. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, вчинене повторно) та призначено покарання за сукупністю злочинів у виді 4 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, крім житла.

Команди юнаків змагалися у турнірі з міні-футболу
Розділ Спорт

З початком літніх канікул у нашому місті проходить вже традиційний турнір з міні-футболу серед юнацьких команд. Змагання  проводяться у рамках заходів "Олімпійське літо" та мають довгу історію, а діти із задоволенням приймають у них участь.

Вчора до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області на навчальну екскурсію завітали учні 10-Б класу Шепетівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства разом із педагогом Линником Віктором Петровичем.

0
репостів
0
репостів