Середа, 06 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу щодо обвинуваченого у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження – кримінальне правопорушення передбачене ч. 1 ст. 125 КК України.

Вчора у Шепетівці відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міста. Члени комісії розглянули питання щодо стану приймання цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж» в комунальну власність міста з концесії від ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». Підсумок засідання геть не порадує шепетівчан, але про все по порядку.

У 2018 році відбулась низка змін в законодавстві освітньої галузі та бюджетного процесу, зокрема прийнято закони України «Про освіту», «Про Державний бюджет України на 2018 рік», внесено зміни до Бюджетного кодексу України. Уряд прийняв низку рішень, які вплинули на рівень життя учительства. На розширеному  засіданні керівників закладів освіти Шепетівки було схвалено нову планову мережу закладів освіти та контингенту  учнів на  2018 – 2019 навчальний  рік.

0
репостів
0
репостів