Понеділок, 18 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Пожежники-залізничники здобули перемогу у Києві
Розділ Спорт

13 червня, на базі Дарницького пожежного поїзда відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту (другий етап) серед колективів пожежних поїздів на першість підрозділів регіональної філії «Південно-Західна залізниця», що дислокуються на станціях Хутір-Михайлівський, Ніжин, Шепетівка та Фастів. Протягом п’яти годин залізничні вогнеборці змагалися у п’яти номінаціях.

«Визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України та призначити покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, крім житла», - такий вирок виніс Шепетівський міськрайонний суд раніше судимому за шахрайство містянину.

Сонце, повітря, вода, вітаміни, відпочинок, фізичне  загартування, пізнання і відкриття навколишнього світу… Це неповний перелік  того, чим  може збагатитися дитина в літній період. Тому батьки мають подбати, як максимально оздоровити дітей саме в цю пору, підготувати юні організми до випробувань під час нового навчального року. Держава , в свою чергу, передбачає сприяння в оздоровленні дітей  пільгових категорій.

Ше­пе­тівсь­кий місь­крайон­ний суд роз­гля­нув у су­до­во­му за­сі­дан­ні скар­гу ад­во­ка­та Юрія Гри­ба що­до без­ді­яль­нос­ті про­ку­ро­ра Ше­пе­тівсь­кої міс­це­вої про­ку­ра­ту­ри. Су­до­ве за­сі­дан­ня від­бу­ло­ся 14 чер­вня.

Через місяць у Шепетівці відключать газ на дві доби
Розділ Події

За інформацією Красилівського ЛВУМГ, в зв’язку з проведенням планового технічного обслуговування газопроводів та газового обладнання згідно графіку, буде зупинено газопостачання:

0
репостів
0
репостів