Понеділок, 11 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка
На Проспекті Миру мають демонтувати незаконний торговий павільйон
Розділ Бізнес

Демонтувати торговий павільйон, незаконно розміщений на землях державного навчального закладу, у судовому порядку вимагала Шепетівська місцева прокуратура.

Народний аматорський молодіжний театр «Браво» Шепетівського міського будинку культури
Розділ Культура

8 червня 2018 року у приміщенні будинку культури Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади відбувся зональний етап обласного фестивалю-конкурсу аматорських театральних колективів «Подільська сцена – 2018». Його організатором є Хмельницький обласний науково-методичний центр культури та мистецтва. У конкурсі взяли участь  сім аматорських театрів з Полонного, Шепетівки та Шепетівського району, Старокостянтинова, Славути, Білогір’я.

11 червня міський голова Михайло Полодюк провів спільне засідання представників постійних депутатських комісій  та голів депутатських фракцій Шепетівської міської ради щодо впорядкування грунтових доріг міста.

Шепетівський "Лісівник" вперше поступився у чемпіонаті області з футболу
Розділ Спорт

В не­ді­лю, 10 чер­вня, у Ше­пе­тів­ці від­бу­ла­ся чер­го­ва гра третього ту­ру Пер­шої лі­ги з фут­бо­лу Хмель­ницької об­ласті. На по­лі «Пуш­кінсь­ко­го ста­ді­ону», що в мік­ро­районі Ко­сець­ко­му, зіг­ра­ли ко­ман­ди «Лі­сів­ник» (Ше­пе­тів­ка) та «Енер­ге­тик-Мик­луш» (Не­ті­шин).

Представниця музею М. Островського у Німеччині вивчала тему геноциду євреїв Європи
Розділ Культура

Обласний літературно-меморіальний музей Миколи Островського завжди намагається бути в курсі останніх профільних новин та нових методів роботи. До того ж, музей працює з непростою історією ХХ століття, показуючи на прикладі автора роману «Як гартувалась сталь», яким чином радянська тоталітарна система перемелювала долі людей: когось відправляла у вічність, а когось – піднімала на п’єдестал.

В рамках такого підходу до роботи, а також із метою здобуття нового досвіду, проведення порівняння двох режимів – тоталітарного та нацистського, музейниця Інна Слєсаренко разом із 11-ма фахівцями з Києва, Запоріжжя, Білої Церкви, Ужгорода, Одеси, Нікополя, Львова, Харкова взяла участь у семінарі «Геноцид євреїв Європи і поводження з минулим на прикладі культури пам’яті в Берліні» для музейних працівників України, який проходив з 27 травня по 1 червня у Німеччині. 

Завершився ремонт дороги до села Вишневе
Розділ Бізнес

Ми вже повідомляли про ремонт доріг, які ведуть до сіл Шепетівського району, а саме Михайлючки, Цмівки та Пліщина. Сьогодні шепетівська райдержадмінстрація прозвітувала про закінчення ремонту до села Вишневе.

0
репостів
0
репостів