Понеділок, 26 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські хокеїсти змагалися у Новограді-Волинському
Розділ Спорт

25 лютого у Новограді-Волинському відбувся міжобласний турнір з хокею. Участь у змаганнях взяли команди з Новограда, Шепетівки і Здолбунова. Ігри відбувалися на ставку поблизу залізничного переїзду.  

43-річний зловмисник раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Та й цього разу, виходячи з матеріалів досудового розслідування, одним епізодом не обмежився. За вчинені злочини зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Шепетівчани вшанували пам'ять загиблого Олександра Тимошишина
Розділ Події

25 лютого, у краєзнавчому відділі музею М. Островського пройшла година пам’яті, присвячена солдату 54-ої окремої механізованої бригади Олександру Тимошишину, який загинув 28 лютого 2016 року під час виконання бойового завдання в районі м. Артемівська Донецької області.

24 лютого о 20:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сараю в м. Шепетівка на вул. Миколи Амосова (колишня Войкова). На місце події було направлено відділення вогнеборців 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

Про це повідомили у програмі "Надзвичайні новини" від 24 лютого на каналі ICTV. Журналісти програми стверджують, що 55-річного Володимира із села Велика Рішнівка Шепетівського району копи замордували до смерті на очах у дружини.

0
репостів
0
репостів