П'ятниця, 07 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Як розповів  завідувач  урологічного відділення центральної районної лікарні  Олександр Краєвський, впродовж 2016‑2017 років в урологічному відділенні було проведено ряд ремонтних робіт, які значно покращили умови перебування пацієнтів у відділенні та підвищили якість послуг, які надаються. На потреби відділення міською радою регулярно виділялися кошти, загалом більш ніж 120 тисяч гривень. Про це повідомив інформаційний відділ органу самоврядування.

6 липня близько 15:40 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», поблизу с. Вишневе, 34-річний житель с. Лютарка Ізяславського району, керуючи автомобілем «Рено Логан», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з трактором «Білорус-523» під керуванням 46-річного жителя с. Травлин.

Шепетівський топографічний центр відзначив своє 76-річчя
Розділ Події

7 липня, своє 76-річчя відзначив Шепетівський топографічний центр. Загін було створено у далекому 1941 році, він прийшов бойовим шляхом Карельського, Волховського фронтів, від Кенігсберга до Кракова у роки Другої світової війни. Військовослужбовці брали участь у бойових діях в Афганістані, виконували миротворчу місію в Іраку. Сьогодні шепетівські топографи з честю виконують бойові завдання у зоні АТО.

Шепетівчани відсвяткували Івана Купала
Розділ Культура

6 липня, у міському парку культури і відпочинку відбулося театралізоване свято – "Ой на Івана, ой на Купала". 

0
репостів
0
репостів