Середа, 26 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці Шепетівського відділу поліції провели санкціонований обшук за місцем проживання 36-річного жителя м. Шепетівка. При огляді квартири було виявлено та вилучено рослини снодійного маку, суху подрібнену макову солому, м’ясорубку, суху подрібнену речовину, схожу на рослини коноплі, пристрій для паління марихуани. Вилучене направлено на дослідження.

У Шепетівці попередньої ночі злодії обікрали крамницю, прес-служба ГУ НП області. В ніч на 25 липня в магазині по проспекту Миру невстановлена особа шляхом віджиму металопластикових дверей проникла в приміщення магазину, який належить 43-річній місцевій жительці.

З 25 на 26 липня, внаслідок несприятливих метеорологічних умов (сильні пориви вітру, злива) на території Хмельницької області через причину спрацювання автоматичної системи захисту електроліній та електророзподільного обладнання відключено від електропостачання 36 населених пунктів, а саме: 3 – в Красилівському, 3 – в Полонському та 30 – у Теофіпольському районах.

0
репостів
0
репостів