Субота, 22 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

21 липня близько 06:00 години в Шепетівці по проспекту Миру невстановлена особа шляхом вільного доступу викрала кобилу чорної масті віком 18 років, яка належить місцевій школі-інтернату. Про це повідомляє СК ГУ НП Хмельниччини.

Захід вихідного дня «Я — людина з великим серцем» розпочався в суботу о 12 годині на площі Тараса Шевченка в Шепетівці. На площі встановили ятки, де продають продукцію власного виробництва, товари вжитково-прикладного мистецтва та багато іншого. Також організовано фотозону, де можна сфотографуватися з улюбленим казковим героєм. Працює тир та батут.

Шепетівчанка на «Део Сенс» збила 74-річного велосипедиста. Аварія трапилася вчора, 21 липня, на автодорозі сполученням «Шепетівка — Чуднів — Бердичів», повідомили в поліції.

Жахлива подія сталася вчора, 21 липня, близько 00.18 години. 39-річного чоловіка затримали, йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Молодики попередньо обрали господарство, з якого планували вчинити крадіжку, і 20 липня близько 14.30 години приїхали туди на таксі. Зловмисники викрали з підсобного приміщення електродвигун і вже збиралися іти геть, коли були помічені власником. Чоловік одразу викликав правоохоронців, які затримали грабіжників по «гарячих слідах».

0
репостів
0
репостів