Четвер, 13 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Комунальники Шепетівки разом з іншими службами, військовими, ліквідовують наслідки шквального пориву вітру, який пройшов сьогодні по вулиці Судилківській. Про це повідомляє інформаційний відділ Шепетівської міської ради.

Цьогоріч літо видається багатим на грози, буревії та зливи. Часто ці метеорологічні явища супроводжуються сильними ударами блискавки. На території України вже неодноразово були зафіксовані випадки попадання блискавиці в людей, що призводило до сильних травм, а то й до загибелі людей. На Хмельниччині цього року таких випадків зафіксовано не було. Проте кожен має знати, як вберегтися в грозу, щоб нещастя вдалося уникнути.

Діяльність Шепетівської міськрайонної служби зайнятості в січні-червні 2017 року
Розділ Бізнес

Протягом січня-червня 2017 року послугами служби зайнятості скористались 1790 безробітних громадян (місто 998 безробітних, район – 792 безробітних), що на 11,5% менше ніж за аналогічний період 2016 року. У тому числі з початку року звернулися за допомогою у працевлаштуванні та отримали статус безробітного 936 осіб( місто 563 безробітних, район – 373 безробітних).

Кабінет міністрів України виділив черговий транш у розмірі 2,6 млрд грн через Державний фонд регіонального розвитку на реалізацію 767 проектів в освіті, медицині, дорожній інфраструктурі та ЖКГ. Перепаде трішки коштів і нашому краю.

0
репостів
0
репостів