Середа, 12 липня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Останні події, зокрема акції активістів громадської організації «Автоєвросила» (4 липня на вулиці Героїв Небесної Сотні водії засадили ями та вибоїни на проїжджій частині кущами), привели нас за відповідями у кабінет очільника міста. На це та інші питання щодо покращення стану міських доріг відповів міський голова Михайло Полодюк.

12 липня о 15:00 сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та на спеціально відведеному майданчику знищили п’ять вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, а саме: один артилерійський снаряд 152 мм., три артилерійські снаряди 122 мм. та одну ручну гранату Ф-1. Вибухонебезпечні предмети були виявлені поблизу с. Мальованка Шепетівського району.

11 липня в період з 12:30 до 17:30 години в м. Шепетівка по проспекту Миру невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до квартири 41-річного місцевого жителя, звідки викрала дві золоті каблучки, 1690 гривень та 50 доларів США.

Скільки б ми та інші ЗМІ не попереджували людей про шахраїв та їх методи, але мешканці Шепетівщини продовжують сліпо вірити різного роду аферистам. За кілька днів правоохоронці отримали дві заяви про шахрайства, а ще ж скільки воліють не розголошувати як стали жертвами "розводу".

0
репостів
0
репостів