Понеділок, 04 грудня 2017 — Сайт міста Шепетівка

На минулому тижні, стрілці воєнізованої охорони регіональної філії «Південно-Західна залізниця» завдяки злагодженій роботі, лише за допомогою вогнепальної зброї змогли зупинити зловмисників, що намагались вкрасти елементи верхньої будови колії. Події розгортались у темний час доби на під’їзній колії Славута-2 нафтобази «Естафета», що знаходиться у лісовому масиві неподалік Шепетівки.

24 листопада в залі засідань Шепетівської районної ради було проведено громадські слухання щодо будівництва енергоблоків №3 та №4 ХАЕС. Вибір нового постачальника і типу реакторної установки привели до змін техніко-економічних показників будівництва ХАЕС 3/4, тому потребують донесення до громадськості додаткової інформації про зміни, які внесені в ТЕО.

Гарно потрудилися восени вихованці учнівських лісництв, яким опікуються керівники та спеціалісти ДП «Шепетівське лісове господарство». Школярі садили ліс, заготовляли насіння дерев та чагарників для відтворення лісових ресурсів та підгодівлі птахів. Ними посаджено тисячі штук  дерев та чагарників. Зокрема, багато добрих справ на рахунку зразкового учнівського лісництва «Пліщинське». Хлопчикий дівчатка поповнити шкільний дендропарк  не тільки аборигенними а й  реліктовими видами дерев. Вперше на його території посаджено псевдотсугу Мензіса, що природно росте в Північній Америці вздовж берегів Тихого океану. Поповнення дендропарку такими рослинами дає змогу покращити базу для проведення науково-дослідницьких робіт.

0
репостів
0
репостів