Вівторок, 19 грудня 2017 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці запалили головну новорічну ялинку та привітали з Днем святого Миколая
Розділ Події

Вчора в міському будинку культури відбулось театралізоване свято до дня Святого Миколая  для дітей учасників бойових дій в зоні АТО та дітей-інвалідів.

Андрію Карпенко обрали запобіжний захід у вигляді застави, а його спільники переховуються
Розділ Події

18 грудня 2017 року в Апеляційному суді Черкаської області відбувся розгляд апеляційної скарги прокурора Черкаської області, поданої на ухвалу слідчого судді Придніпровського районного суду м.Черкаси про відмову в застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Андрія Карпенка.

15 грудня в Шепетівському професійному ліцеї відбулося урочисте відкриття стрілкового тиру завдяки активній участі та перемозі працівників навчального закладу в третьому конкурсі мікрогрантів від ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

Понад пів мільйона гривень вдалося залучити народному депутату України Роману Мацолі на закупівлю медичного та комп`ютерного обладнання у Славутський та Шепетівський район. За ці гроші, з державного фонду соціально-економічного розвитку, центри первинної медико-санітарної допомоги придбали 50 ноутбуків, отоскопи, кардіографи та тонометр.

0
репостів
0
репостів