П'ятниця, 01 грудня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Як ми вже повідомляли раніше, через несплату боргів ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", газопостачальники почали фізично відрізати котельні міста. Приватна теплопостачальна компанія, замість того щоб погашати борги, не придумала нічого кращого, ніж самовільно приварювати газопровід назад. А для того щоб його не відрізали повторно, вирішили замурувати його цеглою.

Сьогодні відбулась презентація книги спогадів «Ігор Ляшенко. Позивний «Беркут»
Розділ Культура

Ігор Вікторович Ляшенко був підполковником Збройних Сил України,  командиром механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади, був учасником АТО і героїчно захищав цілісність України.  Загинув Ігор 19 червня 2014 року під час виконання військового обов'язку із захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

В період з 13 до 30 листопада по вулиці Богдана Хмельницького невстановлена особа, шляхом зриву скоби навісного замка, проникла у гаражне приміщення 57-річного місцевого жителя. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Завершилася відкрита спартакіада серед військовослужбовців
Розділ Спорт

З нагоди Дня Збройних сил України з 21 по 30 листопада 2017 року у нашому місті проходила відкрита спартакіада серед військовослужбовців. Змагання вже давно стали традиційними та з нетерпінням очікуються багатьма учасниками. 

29 листопада в рамках виховної години на тему «ВІЛ/СНІД – що необхідно знати» лікар-інфекціоніст кабінету «Довіра» Шепетівської Центральної районної лікарні В.Л. Молокопой  зустрілася з учнями  9-х класів Шепетівської загальноосвітньої школи №1 I-III ступенів імені Миколи Островського.

0
репостів
0
репостів