Вівторок, 21 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
У четвер державні виконавці описуватимуть майно ТОВ "Шепетівка Енергоінвест"
Розділ Події

Сьогодні працівники ПАТ "Шепетівкагаз" через борги все таки відрізали від газопостачання дві котельні за адресами вулиця Героїв Небесної Сотні 30 та 54. Відповідно в тих районах теплопостачання припинене. Але ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" має борги не лише за спожитий газ. 

Шепетівчани відзначили День Гідності і Свободи вшанувавши героїв
Розділ Події

Пам'ятні заходи розпочались на Алеї Слави Героїв України біля пам'ятного знаку.  Вшанувати земляків, які полягли захищаючи рідну землю прийшли представники влади, громадські активісти та громада міста. 

У шепетівській школі-інтернат відбувся спортивно-масовий захід
Розділ Спорт

17 листопада 2017 року Хмельницький обласний центр спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели спортивно-масовий захід серед вихованців Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

21-річний шепетівчанин може провести за гратами найближчі 7 з половиною років, а його 16-річний земляк – три роки. Обох Шепетівський міськрайонний суд визнав винними у розбої за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України).

В рамках кримінального провадження, порушеного за ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», поліцейські Шепетівського відділу поліції протягом листопада 2017 року задокументували 3 факти продажу наркотичної речовини, а саме метадону.

0
репостів
0
репостів