Четвер, 24 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ситуація щодо туберкульозу досить складна. Це не тільки медична проблема, це проблема соціальна, яка віддзеркалює соціально-економічний стан країни, культурно-освітній рівень та благополуччя населення. Тому залишити поза увагою таку соціальну проблему неможливо.
Сьогодні вранці в селі Велика Медведівка Красилівського району спалахнула пожежа в одному з будинків. Як розповіли в ДСНС Хмельницької області, рятувальники, які прибули на місце, побачили, що вся будівля охоплена вогнем, а дах повністю обвалився.
Вже через тиждень на Хмельниччині розпочне діяти Наказ Хмельницькрибоохорони № 11 від 18.03.2016 року "Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області в 2016 році", відповідно до якого на всіх водоймах області встановлюється заборона на промисловий та любительський лов риби та інших живих ресурсів на час ходу риби на нерест та період відкладання ікри. 
Збанкрутіла компанія з Шепетівки стягує з держкорпорації 52 млн. грн за кукурудзу
Розділ Бізнес
ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» має виплатити 51,72 млн грн. заборгованості, інфляції і процентів ПАТ «Шепетівська реалбаза хлібопродуктів». Про це свідчить рішення Господарського суду м.Києва від 1 березня, пишуть “Наші гроші”.
0
репостів
0
репостів