Понеділок, 06 квітня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Рада ГО «Хмельницький Майдан» провела дослідження відвідувань сесійних засідань та засідань постійних комісій депутатами Хмельницької обласної ради VI скликання. Відповідний рейтинговий зріз розповсюдив “Незалежний громадський портал”.
4 квітня 2015 року в Шепетівському професійному ліцеї відбувся день відкритих дверей. До навчального закладу завітали майбутні випускники шкіл міста Шепетівки та всі бажаючі. 
Юні вокалісти змагались на фестивалі «Пісня над Бугом»
Розділ Культура

26-27 березня 2015 року Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва провів ІV Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом».

Через відключення електропостачання не буде води та тепла
Розділ Події
7-го квітня 2015 р. в зв'язку з проведенням ремонтних робіт Шепетівським РЕМ, відбудеться планове відключення електроенергії окремих районів міста. Через це завтра в місті також можливе відключення водопостачання. Теплопостачання з 8 ранку до 20:00 точно не буде. 
Відбувся передвеликодній майстер-клас
Розділ Культура
4 квітня у приміщенні міської бібліотеки №1 відбувся майстер-клас «Декупаж пасхального яйця», у якому взяли участь вчителі та учні шкіл міста - НВК №1, ЗОШ №1 та ЗОШ №2, працівник краєзнавчого музею.
4 квітня близько 03.30 години в м. Шепетівка від будинку по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа, шляхом підбору ключа, незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ 2101», що належить 48-річному місцевому жителю.
4 квітня о 23:09 до Служби порятунку «101» Шепетівщини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Пліщинська в м. Шепетівка. Зателефонували власники домогосподарства та повідомили, що горить горище будівлі.
Завтра у Шепетівці відбудеться планове відключення електроенергії
Розділ Події
В зв'язку з ремонтом ПЛ 110 кВ Городська-1, Городська-2 7 квітня 2015 року з 8.00 до 20.00 буде відсутнє електропостачання по таких вулицях:
0
репостів
0
репостів