Вівторок, 28 квітня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Нове покоління у важкій атлетиці
Розділ Спорт
Сильні духом і тілом. Найменші атлети Хмельниччини мірялися силами на обласній першості. Юнаки та дівчата віком до 17-ти років взяли участь у змаганнях з пауерліфтингу. Боролися важкоатлети за право увійти до складу збірної області та за право представляти наш край на всеукраїнській першості.

24 квітня о 14-00 год. у приміщенні сесійної зали виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбудулись громадські слухання з обговорення проектів рішень виконкому: « Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автотранспорті в режимі маршрутного таксі», « Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автотранспорті в звичайному режимі», «Про затвердження Порядку та умов тимчасового припинення або обмеження подачі води і відключення каналізаційних мереж споживачів послуг, що надаються Шепетівським комунальним підприємством водопровідно-каналізаційного господарства».

В обласному фестивалі "Тато, мама, я – спортивна сім'я" перемогла сім’я з Шепетівки
Розділ Спорт
25.04.2015р. у спортивному залі політехнічного коледжу обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провів обласний фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім'я".
0
репостів
0
репостів