Понеділок, 07 липня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Військова-патріотична гра “Джура-2014”
Розділ Спорт
В обласному зборі гри взяли участь представники чотирнадцяти міст і районів Хмельницької області. Протягом п'яти днів у Пархомовецькому лісовому масиві таборувались козацькі рої з різних районів і міст Хмельниччини. Вони змагалися у вправній стрільбі, подоланні перешкод, умінні розпалювати вогнище і надавати першу медичну допомогу, а також проявляли свої інтелектуальні та творчі здібності. Таким чином проходив обласний збір дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва "Джура". 
Нещодавно юні лісівники Пліщинського учнівського лісництва, що на Шепетівщині, представляли 45 учнівських лісництв та юних лісогосподарів Хмельниччини на VIII Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв і стали його переможцями, виборовши «Гран-Прі».
Протистояння України та Росії дійшло до боксерського рингу
Розділ Спорт
Як повідомляє офіційний сайт федерації боксу України, цьогорічний чемпіонат Європи серед школярів став одним із найцікавішим та найбільш інтригуючим. У фінальних поєдинках континентальної першості українським боксерам довелось змагатись виключно з представниками російської команди.
0
репостів
0
репостів