Розділ Бізнес

Як якісно утеплити своє помешкання і ще й отримати 30% знижки

Автор 07 квітня 2016, 20:56
Як якісно утеплити своє помешкання і ще й отримати 30% знижки Матеріал розміщено на правах реклами

Завдяки запровадженню державної підтримки термомодернізації житлових будинків та наданню пільгових кредитів, кількість бажаючих утеплити свою оселю в нашому місті дедалі більшає. Важливим етапом для утеплення домівки є заміна старих вікон на сучасні та утеплення стін. Ми вирішили поспілкуватись з одним із лідерів галузі монтажу та продажу вікон - фірмою «Візаж», щоб дізнатись які основні моменти має пам’ятати покупець при купівлі та встановленні металопластикових вікон, а також при утепленню стін.

Що важливо знати при виборі вікон?
Для того, щоб розібратись, необхідно знати, з чого складається ціна пластикового вікна. Вона складається з:

  • ціни рами (профілю);
  • ціни фурнітури (запірного механізму);
  • ціни склопакета (два або більше скла, з'єднаних між собою).

Потрібно одразу зауважити, що якісне пластикове вікно не може бути дешевим. Економлячи гроші зараз, Ви у майбутньому обов'язково зіткнетесь з такими проблемами як:

  • низька шумоізоляція;
  • погана вентиляція, яка призводить до того, що вікна запотівають, випадає конденсат та стають вологими стінові поверхні поряд з пластиковим вікном (відкоси);
  • низька кольоростійкість віконних рам (профілю), яка призводить до його пожовтіння;
  • деформація вікна;
  • складність у відкритті-закритті.

Таке пластикове вікно недовговічне, втрачає свої властивості на протязі перших трьох років експлуатації. З цього випливає, що при виборі вікна бажано обирати якісні німецькі профілі та фурнітуру надійних та перевірених часом брендів, як от для прикладу kaizen

Окрім правильного вибору якісного вікна постає питання: «До якої фірми звернутися?». До нас неодноразово звертались клієнти інших компаній з проханням замінити фурнітуру, склопакет, відрегулювати конструкцію. Фірми, що встановили ці вікна, вже перестали існувати і не можуть забезпечити гарантійне і післягарантійне обслуговування своїм клієнтам. Перевірте наявність сертифікатів на продукцію.

Як позбавитись від шуму зі сторони вулиці?
Звертайте увагу на склопакет, оскільки 80% віконного проєму займає саме він, отже шум можна різко зменшити за рахунок цього! Якщо Ви живете там, де вулиці є магістральними або з Ваших вікон видні залізничні шляхи, або по Вашій вулиці їдуть трамваї, тоді:

  • бажано встановити у вікна двокамерний склопакет;
  • склопакет може мати різні відстані між склом;

Чи бувають вікна "під дерево"?
Ми можемо запропонувати вікна не лише «під дерево», але й багато інших кольорових фактур. Поверхня ламінованого профілю стійка до подряпин, сонячного світла та низької/високої температури.

Чи багато на ринку німецьких вікон?
Для того, щоб пластикове вікно служило довго і не втрачало своїх початкових якостей, краще всього купляти вікна з німецьких профілей (TROCAL, KBE). Німеччина — основоположник виробництва пластикового профілю. Вже більше 50 років вона виробляє профіль, якість якого не викликає сумнівів.

Але, на жаль, на сьогодні наш ринок наповнений багатьма видами профілю, виробництво яких активно налагоджено в Росії, Турцїї, Польщі та інших країнах, і коштують вони значно дешевше.

Який склопакет вибрати?
Склопакети складаються з двох або декількох стекол, розділених між собою проміжком, який заповнюється повітрям, і герметично з'єднаних по контуру, а також дистанційної рамки з осушувачем
Склопакети діляться на такі типи:

  • однокамерний склопакет (має низьку теплопровідність і достатню шумоізоляцію для тих вікон, що виходять в двір, на вулицю, не перевантажену автотранспортом);
  • двокамерний склопакет (має підвищену шумо- і теплоізоляцію порівняно з однокамерним пакетом);

До складу склопакета може входити енергозберігаюче скло (Silver Pro). Наприклад, однокамерний склопакет з Silver Pro володіє такими ж теплозахисними властивостями, як і звичайний двокамерний.

А хіба фурнітура у всіх різна?
Так! Фурнітура у всіх різна і комплектація цій фурнітура також різна.

Часто покупці не звертають на це увагу і обговорюють лише профіль в металопластикових вікнах, забуваючи про найголовніше! Від встановлюваної фурнітури залежить:

  • скільки механізм кутової передачі витримає відкриттів — закриттів;
  • надійність механізмів (якщо вони є, звичайно), які захищають Ваш будинок від небажаних гостей;
  • надійність примикання всіх прижимів;
  • можливості функціонування фурнітури;
  • надійність петель в експлуатації;
  • можливість регулювання вікна;
  • додаткові можливості фурнітури (мікровентиляція, додаткові механізми проти злому тощо).

Що входить в сервіс і гарантію?
Наша компанія дає гарантію на продукцію, яка складає 5 років з дня передачі продукції покупцеві. У разі яких-небудь неполадок металопластикової конструкції в перебігу гарантійного терміну наш клієнт має право БЕЗКОШТОВНО викликати фахівця для проведення сервісного обслуговування. Після закінчення гарантійного терміну клієнт також має право на сервісне обслуговування нашої продукції.

Яка різниця між дешевими та дорогими віконними системами?
Коли мова йде про пластикові вікні, то мається на увазі стабільність якості сировини на хімічному, молекулярному рівні і стабільність виробничого процесу. В даний час на ринку багато пропозицій ПВХ профілів і вікон з них. Є профілі дешеві і дорожчі. Є вітчизняні виробники, які скопіювали профілі відомої німецької фірми. Чим відрізняються ПВХ профілі різних виробників в різних цінових нішах?

Дуже привабливо купити дешевший продукт, заощадити на цьому гроші. Спокуса велика. Питання про те, які наслідки такої покупки, на жаль, постає надто пізно, коли щось змінити вже важко і не дешево — особливо якщо це стосується вікон.

У чому ж відмінність між однотипними продуктами дешевими і дорогими, навіть в тих випадках, коли пред'являються однакові сертифікати з однаковими показниками? Перш за все, слід поговорити про таке основоположне поняття як "стабільність якості продукції".

Підводячи підсумки, можна сказати, що ПВХ профіль, як і будь-який інший продукт має свою цінову планку, нижче за яку починається різке падіння якості продукції. Ця цінова планка визначається сучасним рівнем розвитку виробництва.

Ваша фірма проводить монтажні роботи з утеплення та оздоблення фасадів. Можете більш детально розповісти що входить в ці роботи?

  • приклеювання пінопласту до основи за допомогою спеціального розчину;
  • надання додаткової надійності за рахунок пластикових дюбелів;
  • армування скляній сіткою і клейовим розчином;
  • ґрунтування;
  • нанесення оздоблювального шару (декоративна штукатурка, мармурова крихта, плитка, фарба).

Роботи з утеплення фасадів — це така область в будівельній сфері, яка вимагає акцентування уваги не тільки на самому утепленні, але також і на елементах дизайну фасаду. Якщо весь процес виконаний грамотно, то витрати з опалення будинку відразу ж істотно знизяться.

Роботи з утеплення фасадів — це цілий комплекс дій, який вимагає грамотного професійного підходу та спеціального обладнання. Якщо ж людина з якихось причин не впевнена у своїх можливостях і якості робіт, то вона завжди може скористатися послугами нашої фірми. Монтажні роботи з утепленням, а також інші дії виконуються в максимально короткі терміни і якісно. На фірмі працюють працівники з досвідом роботи, так що свою будівлю ви віддаєте в надійні руки.

Фірма "Візаж" знаходиться за адресою: м. Шепетівка вул. Судилківська 9, Магазин "Зелений", 2 поверх, вхід з двору
Номер телефону: 5-36-83 Номер мобільного: (097) 138-49-25

Останнє редагування 18 липня 2018, 02:06
0
репостів
0
репостів