x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту серед пожежно-рятувальних підрозділів області

Від Dj Os у Відео Шепетівки 621 переглядів 16 трав., 2018 Тривалість відео 00:06:30
15 травня на території спорткомплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. 160 рятувальників з усіх районів Хмельниччини протягом 2 днів змагатимуться за першість у 5 дисциплінах: подолання 100-метрової смуги перешкод, підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйом висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежна естафета та бойове розгортання.
Змагання проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності молоді.
У перший день змагань серед десяти команд групи А перше загальнокомандне місце виборола команда з м. Нетішин, друге – з м. Шепетівка, а почесне третє дісталось спортсменам з Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Всі переможці нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками від Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.
Найкращі представлятимуть збірну команду області з пожежно-прикладного спорту на Чемпіонаті України, що відбудеться у м. Вишневе Київської області.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Пряма мова - Дмитро Бондар, перший заступник начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
СХ- Сергій Поліщук, заступник начальника управління-начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів