Recent Comments

Саме цікво хто один з авторів занопроекту Герега "За конкретні справи", який хоче проштовхнути Городоцький район тут і Сидор зі своїм сопартійцем Власенком головою Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування підсуєтилися. Чи треба нам такі кандидати, як Сидор. А Полонському району взагалі требе буде за папірцем більше 50 кілометрів їхати.
  1.   about 4 years ago
Опаньки, Мішаню обідили, гроші не заплатили і він вирішив всім відкрити велику таємницю, що у бібліотеках дармоїди сидять. А якщо б платили нормально зарплату то сидів би в бібліотеці і сам читачів дописував. Прям Мата Харі з бібліотеки:)
  1.   about 8 years ago
В мене сьогодні батареї дома стали холодними. Совпадение? Не думаю.
Може газкантора газ перекрила?
  1.   about 8 years ago
А чого в цій статті не написали що Агарков не заплатив місту 10 мільйонів податку, збанкрутувавши попердне підприємство Шепетівський цукрокомбінат, а най ого місці створивли нову назву ТОВ “ТД “Шепетівський цукор” і продовжили роботу тільки не заплативши місту. Вкрав на 10 мільйонів, а місту кинув костомаху у вигляді кількох камер і великий благодійник. Іде в обласну раду кандидатом в депутати, але на попредньому скликанні на сесійні засідання майже не ходив http://shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item/2034-shepetivski-deputaty-oblrady-odni-z-naibilshykh-prohulnykiv.html
  1.   about 8 years ago
Та ніхто тут не пише, що цим листом хтось хоче відмазатися від призову. Сьогодні четверо самооборонівців поїхали в учбову частину, і не куди не будь а 8 полк спеціального призначення, тобто попадуть мабуть в самий "замес". Питання в тому, що жодного депутата міської і районної ради не призвали по повістці. Депутати відкупилися виділивши Гуменюку 1 га землі. Федоров не на передову рветься а на наступну каденцію в депутати, от в чому проблема.
А народний контроль мовчав би, хай краще енурез лічить, і бере повістку, а потім розказує хто скільки заробив і на передову завіз.
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів