Recent Comments

Та хто там ходить рубати ті ялинки? Колись, коли мої дітлахи були маленькі, а на дворі стояли лихі дев'яності, каюсь, сам ходив у ліс, щоб вирубати ялинку. Було таке. Тепер для мене це лишнє. Заплатив на базарі 50 - 100 гривинь - і без клопотів. Думаю, сільські жителі, що живуть недалечко від лісу, і сьогодні здатні вирубати собі ялиночку, обійшовши всі показушні "кордони". Але навряд чи вони заподіють аж так багато шкоди довкіллю. Ніхто із міських жителів (містечкових, я б сказав, маючи на увазі Шепетівку) не попреться в ліс по ялинку.
  1.   about 6 years ago
Миколу Степановича Дзявульського я знав давно, ще з кінця вісімдесятих років. Зберігаю колекцію мінералів, подарованою мені цим патріотом України. На жель, від нас ідуть найкращі... Земля йому пухом.
  1.   about 6 years ago
Між сортами хліба чорним та білим насправді є численні перехідні види. Якщо чисто білий хліб ми часто бачимо у вигляді різноманітних булок та батонів, то чисто чорний, або житній хліб зустрічається достатньо рідко. Житній хліб по своїх смакових якостях не часто користується популярністю - він на смак кислий і дуже швидко черствіє. Тому найчастіше пекарі користуються різними сумішами, коли до пшеничної муки з висівками додається певна частина житньої муки. Такий хліб, скоріш сірий, ніж чорний і подобається багатьом людям.
  1.   about 6 years ago
А ще є така тенденція, що представники фармацевтичних фірм пропонують лікарям певний відсоток від проданих препаратів. От ті і втюхують медикаменти людям і не завжди критерієм даних ліків є те, що вони допоможуть тому чи іншому хворому. Головне, що на цьому заробляються гроші.
  1.   about 6 years ago
"Додатково повідомляємо, що для відновлення пошкодженого обладнання на газопроводах високого тиску Товариством розглядається питання пониження тиску природного газу в газопроводах міста Шепетівки та Шепетівського району до 0 атмосферного тиску, що спричинить відсутність природного газу у всіх категорій споживачів орієнтовно на 3-5 діб." Я процитував цей кусок новини для того, щоб задати таке питання: "А що, для того, щоб розвалити свіжу цегельну кладочку з кількох десятків цеглин потрібно аж від трьох до п'яти діб?" Чи пан Турінський просто хоче "збільшити ставки" і взяти в заручники тепер уже ціле місто, а не тільки тих, хто волею долі виявився залежним від боргів Енергоінвесту. Якщо Шепетівкагоаз таки дозволить собі щось подібне (відключення від газу на кілька днів цілого міста), то, думаю, в суді йому не поздоровиться. Та й суда не треба буде чекати, думаю, розлючені громадани знайдуть потрібний спосіб впливу і без суду.
  1.   about 6 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів