На Шепетівщині затримали молодиків, які вбили і підпалили тіло свого товариша

Автор 09 листопада 2015, 20:15
У вчиненні вбивства підозрюються троє мешканців Шепетівського району, один із яких — неповнолітній. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
Того вечора, коли сталося вбивство, молодики, двом із яких по 20 років, а третьому— всього лише 17, розпивали разом спиртне. У ході застілля згадали про свого знайомого, який в одного із них нібито викрав коня. Вирішили із ним «розібратися».

На автомобілі «ВАЗ» хлопці поїхали до потерпілого і під приводом продовження застілля взяли його з собою і поїхали нібито далі розважатися. Але згодом водій з’їхав з головної дороги і зупинився посеред поля, де молодики почали з’ясовувати стосунки з 34-річним потерпілим. Суперечка переросла у бійку, під час якої останнього сильно побили і залишили напризволяще. Самі ж зловмисники роз’їхались по домівках.

Наступного дня, зрозумівши, що їхня жертва не повернулася додому, хлопці поїхали на те місце, де його залишили, і виявили тіло. Як показала судово-медична експертиза, чоловік отримав черепно-мозкову травму та крововилив під оболонку мозку, від чого помер на місці.

Щоб приховати вчинений злочин, зловмисники завантажили труп в автомобіль і вивезли його на польову дорогу між селом Коськів та смт. Гриців, де облили пальним і підпалили.

Через день обгоріле тіло виявив тракторист, який обробляв поле. Оперативно-розшуковими заходами шепетівські правоохоронці встановили причетних до скоєння вбивства. Усіх трьох затримали, їм уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.12 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.
0
репостів
0
репостів