Жіночі чоботи: Як вибрати вдалу модель для осені 2018?

Виглядати стильно і привабливо в будь-який час року - головне завдання будь-якої модниці. У цьому сезоні різноманітність модних тенденцій настільки велика, що визначитися з вибором нової пари осінніх чобіт може бути непросто.

Тому перед походом в магазин жіночого взуття рекомендуємо ознайомитися з головними особливостями взуттєвої моди сезону. Ціна на шкіряні жіночі чоботи в різних бутиках і інтернет-магазинах країни буває дуже висока, і дана стаття допоможе вам заздалегідь визначитися з покупкою. 

Користуючись нагодою хочемо порадити купить пряжу на сайті rucodel.com.ua. В'язання - рукоділля, яке зможе не тільки зняти нервову напругу, але і провести час з користю для сімейного бюджету. Прекрасні теплі светри, дивовижні за красою серветки і накидки та інші ексклюзивні речі підкреслять ваш індивідуальний стиль, виділять з натовпу, стануть чудовим декором інтер'єру. Для створення усієї цієї пишноти вам будуть потрібні тільки спиці або гачок, якісна пряжа і ваше старанність. Інтернет магазин турецької пряжі rucodel.com.ua пропонує чудові матеріали турецького виробництва, які можуть стати основою для створення справжніх визнаних шедеврів.

Тренди сезону: які жіночі чоботи купити для осені цього року?

Сучасна мода диктує свої правила, і девізом її в більшості випадків залишається свобода самовираження. Тому всі моделі, представлені на модних показах світу в цьому році, дивували своєю унікальністю і сміливістю. Але деякі основні тенденції все ж можна виділити:

  • Кольори: металік (як золотий, так і срібний), традиційні осінні відтінки, червоний, глибокий зелений, класичні білий і чорний.
  • Матеріали. Традиційно в моді залишаються шкіряні чоботи, в основному з матової шкіри. Нововведенням сезону став пластик. З нього були зроблені не тільки каблуки, а й окремі моделі практично цілком. Замшеві чоботи також залишаються в тренді.

Топ 6 модних тенденцій для чобіт осені 2018 по версії Pratik

Чоботи-панчохи

Ідеальне рішення для власниць струнких ніжок. Така модель чобіт прекрасно доповнить будь-який образ. Вони добре поєднуються з спідницями будь-якої довжини (крім дуже коротких) і вечірніми сукнями.

Ковбойські чобітки

Серед модних моделей сезону впевнено крокують по подіумах ковбойські чоботи. З кожним роком вони ставали все більш віддаленими від первісного вигляду, і тепер представляють собою безсмертну класику в яскравому і сучасному огранювання. 

Чоботи з принтом

На окрему увагу заслуговує тенденція принтів у взуттєвих колекціях року. Популярні стали чоботи з елементами вишивки, різними орнаментами і візерунками природного і тваринного стилю.

Чоботи з лампасами

Цей елемент зустрічається в наші дні практично на всіх елементах одягу і у всіх магазинах. Саме вони першими привертають увагу економних модниць в багатьох інтернет магазинах, в пошуках відповіді на питання де купити шкіряні чоботи недорого. Такі моделі взуття в стилі спорт-шику зручні й універсальні.

Високі чоботи з халявою гармошкою

Виконані з різних матеріалів, такі моделі стануть відмінним вибором, як для повсякденних, так і для світських луків. Кольори, як і висота самих чобітків, можуть варіюватися, дозволяючи поєднувати їх з різними видами верхнього одягу.

Атласні чобітки

Одне з самих жіночних і витончених нововведень сезону - атласна тканина. Такі чоботи стали предметом уваги багатьох дизайнерів, радує око різноманітність відтінків і крою. Моделі більше підходять для світських прогулянок і сухої погоди.

0
репостів
0
репостів